Whitepaper

Skálázható alkalmazás teljesítmény kompromisszum nélkül Data Centerrel

Feladatkezelés, projektkezelés, ügyfélkiszolgálás, feladatok ütemezése, erőforrás tervezés. Olvasd el a White Paper-t >>

A teljesítmény fenntartása

A több node-nak és terheléselosztónak köszönhetően könnyen kiegyensúlyozható a terhelés, teljesítményiényes feladatokra saját node dedikálható.

Frissítsd a kritikus alkalmazásokat leállás nélkül

Nincs több hétvégi vagy éjszakai munka, szolgáltatás kiesés! Az alkalmazások munkaidőben is egyszerűen frissíthetőek, node-onként.

Azonnali bővíthetőség

Adj az admin kezébe egy tervezhető és könnyen kivitelezhető stratégiát egy bármikor, leállás nélkül bővíthető a rendszerrel.

A földrajzilag elosztott csapatoknál nincs adatfrissülési késés *

Ints búcsút a teljesítmény csökkenésnek, élvezd ki a DevOps és Agile módszertanok összes előnyét akárhol legyen a csapatod!

Biztonság és hibatűrés

Nem tervezett leállások megszüntetése, támogatott katasztrófaelhárítási stratégia, naplózási és archiválási képességek a fenntarthatósághoz.

SAML 2.0 támogatás

Nincs vesztegetni való idő különböző jelszavak gépelésére! Egyszeri bejelentkezés (Single Sign-On) a szervezet saját, központi autentikációs rendszeréhez integrálódva.

Az Atlassian termékcsalád Jira Data Center megoldása

Feladatkezelés, projektkezelés, ügyfélkiszolgálás, feladatok ütemezése, erőforrás tervezés, optimális megoldás 50 fő felett kritikus feladatoknál, illetve 250 fő felett általános feladatoknál.

Hogyan teszi a Data Center könnyebbé a szervezeti növekedést?

A Data Center platform, magyarul az adatközpont alapú megoldás azzal az előnnyel szolgál, hogy egy központi terheléselosztó rendszeren keresztül több szerverre, úgynevezett node-ra tereli a forgalmat.

Ez üzemeltethető saját szerveren is vagy cloudban, az AWS vagy Microsoft Azure felhőjében is.

Így ha egy node akár ki is esne, ez nem okozna teljes leállást, illetve üzem közben is egyszerűen bővíthető a rendszer.

Teljesítményteszt 1-4 node esetén

Üzleti előnyök a Jira adatközpont telepítésénél

Mivel a felhasználók száma alapján kell fizetni...

 • Bármennyi szervert beüzemelhetsz, nem kerül többe!
 • Folyamatosan ingyenes a frissítés, csak éves díj van.
 • Jól tervezhetőek a költségek.

Data Center termékeket már alkalmazó vállalkozások

a teljesség igénye nélkül

Atlassian Platinum Solution Partner Enterprise Data Center szakértők

 • Gáspár Attila

  Iparági projektek vezetőjeként, tudásmenedzsment kutatóként, valamint egy több ezer ügyfelet támogató ügyfélszolgálat irányításával szerzett tapasztalatokat a hatékonyságot növelő megoldások területén. 6 évig dolgozott a BME Villanykarán nevelőtanárként, a Magyar Atlassian Meetup alapítója.

 • Hegyi Tibor

  Atlassian szakértőként 2007 óta sok hazai és külföldi vállalatnak segített bevezetni, és használni az Atlassian termékeit. Megalapítója a META-INF-nek. Sokéves fejlesztői múlttal rendelkezik, lelkes híve az agilis fejlesztői módszertanoknak, Certified Scrum Master.

 • Marczisovszky Dániel

  Java programozóként, valamint Linux üzemeltetőként közel 20 év informatikai tapasztalattal Atlassian Server és Cloud appok fejlesztésével és infrastruktúra tervezéssel foglalkozik. 3 évig tanított haladó programozásta Budapesti Műszaki Főiskolán, lelkes híve az agilis fejlesztésnek.

A szervezeted fontos. A csapatod fontos. A nyugalmad is fontos.

Töltsd le a tanulányt és tudd meg, hogy:

 • Milyen adatbázis típust érdemes választani?
 • Milyen szerverkörnyezetet érdemes választani?
 • Kevesebb erős vagy több gyengébb szerverrel jársz jobban?
 • Milyen addonok lehetnek hasznosak?
 • Hogyan számolj költségmegtérülést?

Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javaítására az adatvédelmi szabályzatunkban leírtak szerint. Honlapunk további használatával ez elfogadásra kerül részedről.