Workshop

Skálázható alkalmazás teljesítmény kompromisszum nélkül Data Center Workshop

Feladatkezelés, projektkezelés, ügyfélkiszolgálás, feladatok ütemezése, erőforrás tervezés Workshop.

A teljesítmény fenntartása

A több node-nak és terheléselosztónak köszönhetően könnyen kiegyensúlyozható a terhelés, teljesítményiényes feladatokra saját node dedikálható.

Frissítsd a kritikus alkalmazásokat leállás nélkül

Nincs több hétvégi vagy éjszakai munka, szolgáltatás kiesés! Az alkalmazások munkaidőben is egyszerűen frissíthetőek, node-onként.

Azonnali bővíthetőség

Adj az admin kezébe egy tervezhető és könnyen kivitelezhető stratégiát egy bármikor, leállás nélkül bővíthető a rendszerrel.

A földrajzilag elosztott csapatoknál nincs adatfrissülési késés *

Ints búcsút a teljesítmény csökkenésnek, élvezd ki a DevOps és Agile módszertanok összes előnyét akárhol legyen a csapatod!

Biztonság és hibatűrés

Nem tervezett leállások megszüntetése, támogatott katasztrófaelhárítási stratégia, naplózási és archiválási képességek a fenntarthatósághoz.

SAML 2.0 támogatás

Nincs vesztegetni való idő különböző jelszavak gépelésére! Egyszeri bejelentkezés (Single Sign-On) a szervezet saját, központi autentikációs rendszeréhez integrálódva.

Az Atlassian termékcsalád Jira Data Center megoldása

Feladatkezelés, projektkezelés, ügyfélkiszolgálás, feladatok ütemezése, erőforrás tervezés, optimális megoldás 50 fő felett kritikus feladatoknál, illetve 250 fő felett általános feladatoknál.

Hogyan teszi a Data Center könnyebbé a szervezeti növekedést?

A Data Center platform, magyarul az adatközpont alapú megoldás azzal az előnnyel szolgál, hogy egy központi terheléselosztó rendszeren keresztül több szerverre, úgynevezett node-ra tereli a forgalmat.

Ez üzemeltethető saját szerveren is vagy cloudban, az AWS vagy Microsoft Azure felhőjében is.

Így ha egy node akár ki is esne, ez nem okozna teljes leállást, illetve üzem közben is egyszerűen bővíthető a rendszer.

Teljesítményteszt 1-4 node esetén

Üzleti előnyök a Jira adatközpont telepítésénél

Mivel a felhasználók száma alapján kell fizetni...

 • Bármennyi szervert beüzemelhetsz, nem kerül többe!
 • Folyamatosan ingyenes a frissítés, csak éves díj van.
 • Jól tervezhetőek a költségek.

Data Center termékeket már alkalmazó vállalkozások

a teljesség igénye nélkül

Atlassian Platinum Solution Partner Enterprise Data Center szakértők

 • Gáspár Attila

  Iparági projektek vezetőjeként, tudásmenedzsment kutatóként, valamint egy több ezer ügyfelet támogató ügyfélszolgálat irányításával szerzett tapasztalatokat a hatékonyságot növelő megoldások területén. 6 évig dolgozott a BME Villanykarán nevelőtanárként, a Magyar Atlassian Meetup alapítója.

 • Hegyi Tibor

  Atlassian szakértőként 2007 óta sok hazai és külföldi vállalatnak segített bevezetni, és használni az Atlassian termékeit. Megalapítója a META-INF-nek. Sokéves fejlesztői múlttal rendelkezik, lelkes híve az agilis fejlesztői módszertanoknak, Certified Scrum Master.

 • Marczisovszky Dániel

  Java programozóként, valamint Linux üzemeltetőként közel 20 év informatikai tapasztalattal Atlassian Server és Cloud appok fejlesztésével és infrastruktúra tervezéssel foglalkozik. 3 évig tanított haladó programozásta Budapesti Műszaki Főiskolán, lelkes híve az agilis fejlesztésnek.

Data center képzés

A képzés egy 5 órás workshop, ahol a résztvevők kis csapatokat alkotva dolgoznak egy-egy Data Center node-dal, miután rövid betekintést nyertek a Data Center termékek világába, üzleti értékeibe és technikai részleteibe.

nap
óra
perc
másodperc

Workshop: 2019. június 26.

A Data Center képzés tematikája

A gyakorlati oktatást egy elméleti áttekintés előzi meg.

 • Atlassian Data Center megoldások előnyei, kinek és mikor érdemes váltani rá?
 • Atlassian Data Center termékek technikai áttekintése.
 • Jira Data Center egyedi jellemzői.
 • Confluence Data Center egyedi jellemzői.
 • Bitbucket Data Center egyedi jellemzői.

Az elméleti workshop része egy áttekintő webinar is, amely elsősorban döntéshozóknak, szakértőknek, menedzsereknek ad választ a Data Center termékek előnyeiről, illetve hogy mikor érdemes áttérni.

A gyakorlati képzés

keretében egy teljes Jira Data Centert vetünk alá terheléses tesztnek,áttérünk Serverről Data Center-re, frissítjük a Jira verzióját úgy, hogyközben az folyamatosan kiszolgálja az felhasználókat.

Részletesen:

 • Data Center infrastruktúra kialakítása, bevezetés főbb lépései
 • Valós terhelés mérése, rögzítése, szimulációja AtlasLoad nevű eszközzel
 • Jira Server konverziója Jira Data Centerré
 • Kiesésmentes Jira szoftver upgrade
 • A korábbi lépések során rögzített terheléssel DoS jellegű esemény vagy degradált szint szimulálása, 1, 2 vagy 4 node esetén

A Data Center tréninget elvégzők

 • Áttekintő képet kapnak, hogy mikor érdemes Data Center termékre váltani, mik annak az előnyeik a sima Server változatokhoz képest.
 • Kokrétan rá tudnak mutatni, hogy milyen károkat okozhatnak a kiesések, milyen lehetőségeket rejt magában a magasabb szintű rendelkezésre állás és terheléselosztás.
 • Megismerik az egyes Data Center termékek speciális jellemzőit (Jira, Confluence, Bitbucket).

Betekintés a Data Center workshopba

Kinek szól ez a Workshop?

Jira adminisztrátoroknak, üzemeltetőknek, technikai szakembereknek, akik szervezetében az Atlassian alkalmazások kritikus üzleti értékkel bírnak, kiesésük, vagy sebesség problémák a teljes üzletmenetre kihatással lehetnek. A gyakorlati anyag elsajátításának előfeltétele alapszintű Jira adminisztrációs ismeret. A bemutatókat Linux-on tartjuk, de nem szükséges mély Linux rendszergazdai tudás. A tréninget két Atlassian Certified System Administrator előadó tartja. A tréningre saját notebook biztosítása szükséges.

Ez az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javaítására az adatvédelmi szabályzatunkban leírtak szerint. Honlapunk további használatával ez elfogadásra kerül részedről.